Wenstaartje

Een ambachtelijk taartje met een persoonlijk kaartje. Het is dé manier om iemand te verrassen. En omdat we op dit moment allemaal thuis moeten blijven biedt wenstaartje.nl nu de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Gewoon door de brievenbus, hoe makkelijk is dat?

Wenstaartje

Surprise!

Van verrassingen wordt men vrolijk. En vrolijk, dat is precies wat de webshop uit moest stralen. Met behulp van felle kleuren en de speelse blokkenstructuur krijgt de site een energiek uiterlijk en blijven gebruikers geïnteresseerd.

Door gebruik te maken van Shopify kan de klant in de toekomst gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren en is door de service van Shopify, de webshop altijd up-to-date.

Ontwerp je eigen kaartje

Met elk taartje komt een kaartje. Niet zomaar een kaartje, maar eentje die je zelf kan ontwerpen! Door het toevoegen van een speciale ontwerptool kunnen klanten hun kaartjes volledig personaliseren. Uitgerust met opties zoals achtergronden, tekstvakken, foto’s invoegen en zelfs je eigen tekeningen maken is dit een zeer complete tool voor de webshop.

Als kers op de taart is er ook nog een chat functie toegevoegd. Deze functie maakt de website gebruiksvriendelijker en zo kan wenstaartje.nl haar klanten nóg beter van dienst zijn.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen