Wenstaartje

Een ambachtelijk taartje met een persoonlijk kaartje. Het is dé manier om iemand te verrassen. En omdat we op dit moment allemaal thuis moeten blijven biedt wenstaartje.nl nu de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Gewoon door de brievenbus, hoe makkelijk is dat?

Wenstaartje

Surprise!

Van verrassingen wordt men vrolijk. En vrolijk, dat is precies wat de webshop uit moest stralen. Met behulp van felle kleuren en de speelse blokkenstructuur krijgt de site een energiek uiterlijk en blijven gebruikers geïnteresseerd.

Door gebruik te maken van Shopify kan de klant in de toekomst gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren en is door de service van Shopify, de webshop altijd up-to-date.

Ontwerp je eigen kaartje

Met elk taartje komt een kaartje. Niet zomaar een kaartje, maar eentje die je zelf kan ontwerpen! Door het toevoegen van een speciale ontwerptool kunnen klanten hun kaartjes volledig personaliseren. Uitgerust met opties zoals achtergronden, tekstvakken, foto’s invoegen en zelfs je eigen tekeningen maken is dit een zeer complete tool voor de webshop.

Als kers op de taart is er ook nog een chat functie toegevoegd. Deze functie maakt de website gebruiksvriendelijker en zo kan wenstaartje.nl haar klanten nóg beter van dienst zijn.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen