Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.

Smith & Sinclair

Rebrand

Soms heeft een bestaande webshop een nieuwe look en feel nodig. Dit kan zijn omdat het thema verouderd is of bijvoorbeeld grafische fouten bevat. Dit laatste was het geval bij Smith & Sinclair. Samen met de klant hebben we daarom besloten het thema opnieuw op te zetten en een nieuwe look en feel te geven. Het thema is minimalistisch opgezet en gebruiksvriendelijker gemaakt.

Internationaal actief

Er is een 18+ verificatie toegevoegd om de webshop ook juridisch in orde te maken. Smith en sinclair is wereldwijd actief. Om de branding van alle shops gelijk te houden, is het nieuwe thema tevens geïnstalleerd op de andere shops.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Wenstaartje

Een ambachtelijk taartje met een persoonlijk kaartje. Het is dé manier om iemand te verrassen. En omdat we op dit moment allemaal thuis moeten blijven biedt wenstaartje.nl nu de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Gewoon door de brievenbus, hoe makkelijk is dat?