PEXI LEXI

Een liefde voor mode en duurzame kwaliteit. Dat zit bij de eigenaresses (en zussen) van Pexi Lexi wel goed. Al sinds 2016 werken de dames aan hun mode imperium, wat gericht is op kinderkleding gemaakt vanuit een duurzaam oogpunt.

PEXI LEXI

Wij mochten ons steentje bijdragen en hebben een Shopify webshop opgezet en grafisch ontworpen in lijn met de uitstraling van het merk Pexi Lexi. Om het merk Pexi Lexi een bijpassend (online) podium te geven, hebben wij deze vormgeving in de Shopify webshop doorgevoerd.

“Ontworpen voor de volgende generatie”

De kleding van Pexi Lexi is gemaakt van puur biologisch katoen voor extra comfort en gemak. De tijdloze en unieke stukken voelen heerlijk zacht aan en zijn duurzaam in gebruik. De kleuren van het merk zijn geïnspireerd op de natuur. De verbinding met de natuur zie je terug in de gebruikte fotografie en het kleurenpalet van de webshop. 

Het katoen is vrij van schadelijke stoffen en alle schakels in de toeleveringsketen worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de kleding strikt biologisch en ethisch geproduceerd wordt.

Inrichting Shopify webshop

Om het merk meer kracht bij te zetten, is ervoor gekozen om veel warme aarde kleuren te gebruiken voor de Shopify webshop. De speelse productfotografie, gemakkelijke webshop zoekfuncties en duidelijke categorisering zorgen ervoor dat de webshop gebruikersgemak biedt en overzichtelijk is.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen