PEXI LEXI

Een liefde voor mode en duurzame kwaliteit. Dat zit bij de eigenaresses (en zussen) van Pexi Lexi wel goed. Al sinds 2016 werken de dames aan hun mode imperium, wat gericht is op kinderkleding gemaakt vanuit een duurzaam oogpunt.

PEXI LEXI

Wij mochten ons steentje bijdragen en hebben een Shopify webshop opgezet en grafisch ontworpen in lijn met de uitstraling van het merk Pexi Lexi. Om het merk Pexi Lexi een bijpassend (online) podium te geven, hebben wij deze vormgeving in de Shopify webshop doorgevoerd.

“Ontworpen voor de volgende generatie”

De kleding van Pexi Lexi is gemaakt van puur biologisch katoen voor extra comfort en gemak. De tijdloze en unieke stukken voelen heerlijk zacht aan en zijn duurzaam in gebruik. De kleuren van het merk zijn geïnspireerd op de natuur. De verbinding met de natuur zie je terug in de gebruikte fotografie en het kleurenpalet van de webshop. 

Het katoen is vrij van schadelijke stoffen en alle schakels in de toeleveringsketen worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de kleding strikt biologisch en ethisch geproduceerd wordt.

Inrichting Shopify webshop

Om het merk meer kracht bij te zetten, is ervoor gekozen om veel warme aarde kleuren te gebruiken voor de Shopify webshop. De speelse productfotografie, gemakkelijke webshop zoekfuncties en duidelijke categorisering zorgen ervoor dat de webshop gebruikersgemak biedt en overzichtelijk is.

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen