Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Neolac

Nedfinity mocht voor Neolac het nieuwe ontwerp maken en die realiseren in het CMS Umbraco. Een CMS dat goed aansluit bij Neolac, omdat ze hiermee de website zelf makkelijk kunnen aanpassen en bedienen.

Vriendelijk design

Bij Nedfinity pakten we de koe bij de hoorns en begonnen we met het nieuwe ontwerp van de homepage. Dankzij de flexibiliteit van Umbraco konden we hier alle kanten mee op. In het nieuwe ontwerp hebben we naar voren laten komen waar Neolac voor staat: liefde voor kind en natuur. Dit komt terug in de speelse icoontjes en de groene kleur. 

Vanwege de bekendheid van Neolac flesvoeding in het buitenland is de website ook in het Engels opgezet. Ook meertaligheid is in Umbraco gemakkelijk te realiseren.

Responsive ontwerp

De Neolac website is responsive gebouwd waardoor de website op vrijwel alle devices perfect functioneert. De bezoekers van de Neolac website bestaan (net zoals bij de meeste websites) voor een groot deel uit mobiele bezoekers. Belangrijk dus dat de website ook op mobiel goed functioneert, zodat deze gebruikers/klanten niet worden misgelopen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen