Jassenland

Al vele jaren maakte Jassenland gebruik van een Magento webshop. Toen het tijd was om de overstap te maken vanuit Magento 1 naar een nieuw platform, kwam de vraag of wij dit konden verzorgen. Wij lieten Jassenland niet in de kou staan en realiseerden gezamenlijk met de klant een nieuwe webshop.

Jassenland

Keuze voor Shopify

Omdat de klant zelf aanpassingen wou verrichten in de webshop, is ervoor gekozen om gebruik te maken van Shopify. De gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat een groot deel van de werkzaamheden door de klant zelf verricht konden worden.

Tijdbesparing

Naast gebruiksvriendelijkheid van het systeem was ook het optimaliseren van het orderverwerkingsproces belangrijk. Door een koppeling te maken met pakketvervoerder DPD en het automatiseren van facturen en pakbonnen is het verwerkingsproces aanzienlijk versneld. Met één druk op de knop, worden nu facturen, pakbonnen en verzendstickers automatisch gegenereerd en is de klant met een live track en trace code altijd op de hoogte van de orderstatus.

Meer verkoopplatformen

Om de verkoop te stimuleren, is er een koppeling gemaakt met Channable. Channable genereert een productfeed, waardoor Jassenland zijn collectie gemakkelijk aanbiedt via Google shopping, Bol.com en Amazon. Zo is het bereik van de webshop vergroot.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen