Jassenland

Al vele jaren maakte Jassenland gebruik van een Magento webshop. Toen het tijd was om de overstap te maken vanuit Magento 1 naar een nieuw platform, kwam de vraag of wij dit konden verzorgen. Wij lieten Jassenland niet in de kou staan en realiseerden gezamenlijk met de klant een nieuwe webshop.

Jassenland

Keuze voor Shopify

Omdat de klant zelf aanpassingen wou verrichten in de webshop, is ervoor gekozen om gebruik te maken van Shopify. De gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat een groot deel van de werkzaamheden door de klant zelf verricht konden worden.

Tijdbesparing

Naast gebruiksvriendelijkheid van het systeem was ook het optimaliseren van het orderverwerkingsproces belangrijk. Door een koppeling te maken met pakketvervoerder DPD en het automatiseren van facturen en pakbonnen is het verwerkingsproces aanzienlijk versneld. Met één druk op de knop, worden nu facturen, pakbonnen en verzendstickers automatisch gegenereerd en is de klant met een live track en trace code altijd op de hoogte van de orderstatus.

 

Meer verkoopplatformen

Om de verkoop te stimuleren, is er een koppeling gemaakt met Channable. Channable genereert een productfeed, waardoor Jassenland zijn collectie gemakkelijk aanbiedt via Google shopping, Bol.com en Amazon. Zo is het bereik van de webshop vergroot.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen