Democrata

Toonaangevend, handgemaakt, stijlvol en toch comfortabel, dat zijn de herenschoenen van Democrata. Met de boots, nette schoenen, instappers, sneakers, slippers en riemen van dit Braziliaanse merk kan je als man goed voor de dag komen. Nedfinity mocht voor de Nederlandse en Belgische markt de Shopify webshop ontwikkelen.

Democrata

Democrata is in 1983 opgericht in Brazilië, waar het al snel is uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken in herenschoenen. Inmiddels worden de schoenen in Noord- en Zuid Amerika en Azië verkocht. En dankzij deze nieuwe eigen Shopify webshop zijn de schoenen van Democrata nu ook verkrijgbaar in de Benelux.

Frisse vormgeving, heldere structuur

Bij het ontwikkelen van de webshop hebben de developers van Nedfinity de Braziliaanse online store als basis genomen. Zo ontstaat een herkenbare structuur die past bij de bestaande vormgeving en aansluit op de gewenste uitstraling van Democrata. Naast de heldere en overzichtelijke weergave van producten, zijn in de Shopify webshop de indeling en functies als filters en sorteeroptie toegepast volgens Braziliaans voorbeeld. Het merk presenteert zich zo ook in Nederland en België als ‘no nonsense’, een mooi merk voor de eigentijdse man.

Fulfilment

Wanneer je als bezoeker een bestelling plaatst in de webshop van Democrata, wordt het bestelproces doorlopen binnen Shopify. Door middel van een API koppeling wordt de bestelling doorgezet naar een extern fulfilment centrum, waar de bestelling vervolgens wordt verwerkt. Om de bereikbaarheid van de webshop te vergroten, hebben de Shopify experts van Nedfinity een extra verkoopkanaal toegevoegd. De webshop is nu binnen de Shopify omgeving gekoppeld aan het fulfilment bedrijf en aan bol.com.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Shopify webshop met api koppelingen?

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen