Democrata

Toonaangevend, handgemaakt, stijlvol en toch comfortabel, dat zijn de herenschoenen van Democrata. Met de boots, nette schoenen, instappers, sneakers, slippers en riemen van dit Braziliaanse merk kan je als man goed voor de dag komen. Nedfinity mocht voor de Nederlandse en Belgische markt de Shopify webshop ontwikkelen.

Democrata

Democrata is in 1983 opgericht in Brazilië, waar het al snel is uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken in herenschoenen. Inmiddels worden de schoenen in Noord- en Zuid Amerika en Azië verkocht. En dankzij deze nieuwe eigen Shopify webshop zijn de schoenen van Democrata nu ook verkrijgbaar in de Benelux.

Frisse vormgeving, heldere structuur

Bij het ontwikkelen van de webshop hebben de developers van Nedfinity de Braziliaanse online store als basis genomen. Zo ontstaat een herkenbare structuur die past bij de bestaande vormgeving en aansluit op de gewenste uitstraling van Democrata. Naast de heldere en overzichtelijke weergave van producten, zijn in de Shopify webshop de indeling en functies als filters en sorteeroptie toegepast volgens Braziliaans voorbeeld. Het merk presenteert zich zo ook in Nederland en België als ‘no nonsense’, een mooi merk voor de eigentijdse man.

Fulfilment

Wanneer je als bezoeker een bestelling plaatst in de webshop van Democrata, wordt het bestelproces doorlopen binnen Shopify. Door middel van een API koppeling wordt de bestelling doorgezet naar een extern fulfilment centrum, waar de bestelling vervolgens wordt verwerkt. Om de bereikbaarheid van de webshop te vergroten, hebben de Shopify experts van Nedfinity een extra verkoopkanaal toegevoegd. De webshop is nu binnen de Shopify omgeving gekoppeld aan het fulfilment bedrijf en aan bol.com.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen