Blue Zircle

Of je nou een cadeau zoekt voor een verjaardag, babyshower of gewoon een bedankje voor iemand. Wat is er handiger dan te kunnen kiezen uit luxe geschenkdozen. Ook voor de zakelijke markt zijn geschenkdozen een attent relatiegeschenk of bedankje voor medewerkers. Luxe geschenkdozen vind je in de nieuwe Shopify webshop van BlueZircle. 

Blue Zircle

Moderne & Frisse Shopify webshop

Voor BlueZircle hebben we een nieuwe webshop gerealiseerd in Shopify. Om de site een moderne en frisse uitstraling te geven, hebben we het logo vernieuwd en zijn de iconen in de huisstijl ontworpen. De huisstijlelementen zijn doorgevoerd in de look & feel van de webshop. Omdat BlueZircle ook internationale klanten voorziet van geschenkdozen, is de site in het Engels en in het Nederlands gerealiseerd.

 

 

Persoonlijke videoboodschap

In de webshop is een functie toegevoegd om de beleving bij de geschenkdoos extra persoonlijk te maken. Als je een cadeau bestelt, krijg je namelijk de mogelijkheid om een videoboodschap mee te sturen. Wanneer het pakket arriveert bij de ontvanger kunnen zij middels een QR code deze boodschap bekijken. Dat maakt het cadeau nog specialer!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen