Blue Zircle

Of je nou een cadeau zoekt voor een verjaardag, babyshower of gewoon een bedankje voor iemand. Wat is er handiger dan te kunnen kiezen uit luxe geschenkdozen. Ook voor de zakelijke markt zijn geschenkdozen een attent relatiegeschenk of bedankje voor medewerkers. Luxe geschenkdozen vind je in de nieuwe Shopify webshop van BlueZircle. 

Blue Zircle

Moderne & Frisse Shopify webshop

Voor BlueZircle hebben we een nieuwe webshop gerealiseerd in Shopify. Om de site een moderne en frisse uitstraling te geven, hebben we het logo vernieuwd en zijn de iconen in de huisstijl ontworpen. De huisstijlelementen zijn doorgevoerd in de look & feel van de webshop. Omdat BlueZircle ook internationale klanten voorziet van geschenkdozen, is de site in het Engels en in het Nederlands gerealiseerd.

Persoonlijke videoboodschap

In de webshop is een functie toegevoegd om de beleving bij de geschenkdoos extra persoonlijk te maken. Als je een cadeau bestelt, krijg je namelijk de mogelijkheid om een videoboodschap mee te sturen. Wanneer het pakket arriveert bij de ontvanger kunnen zij middels een QR code deze boodschap bekijken. Dat maakt het cadeau nog specialer!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen