Shopify Plus

Wil je knallen met je webshop, dan adviseert Nedfinity Digital Agency het webshop platform Shopify. Toegankelijk, makkelijk in gebruik en altijd veilig en up to date. Draait jouw organisatie met de webshop echt grote volumes en heb je te maken met complexe processen? Dan is het tijd om over te stappen naar Shopify Plus. Ook in dat geval zijn we bij Nedfinity Digital Agency jouw partner.

Wanneer kies je voor Shopify Plus

Shopify Plus is speciaal ontwikkeld voor grotere organisaties. Maar wanneer heb je dan een webshops met veel volume? Je kan daarbij denken aan een omgeving met meerdere winkels onder je eigen label. Of een webshop die in extreme situaties meer dan 10.000 transacties per minuut zonder problemen moet kunnen verwerken. Als je kijkt naar de kosten van Shopify Plus in relatie tot omzet, dan gaat het snel naar een bedrijfsomzet 1 a 2 miljoen per jaar.

De voordelen van Shopify Plus

Als je als grote onderneming kiest voor Shopify Plus, heb je toegang tot functionaliteiten die jouw webshop workflow makkelijker maken. Meer geautomatiseerde processen, meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld productpresentaties in 3D of met inzet van augmented reality en toegang tot nog betere monitoring van resultaten.

Ook een Succesvolle Shopify Plus webshop?

Plan nu een afspraak met onze Shopify expert en we helpen je zo goed mogelijk op weg.

Teun van Olst

Shopify Expert

+31 38 453 8348
[email protected]

 

X
X