E-commerce

Bij e-commerce en een succesvolle webshop komt veel kijken. Gebruikerservaring, vindbaarheid in zoekmachines en order afhandeling. Wij helpen jou met het neerzetten van een succesvolle webshop én online marketing. Als e-commerce bureau gebruiken wij het gebruiksvriendelijke en betrouwbare e-commerce systeem Shopify. Zo kan je zelf eenvoudig aan de slag met jouw online winkel.

E-commerce

Geen webshop zonder strategie. Samen maken we een plan van aanpak. Jij geeft je wensen aan, Nedfinity adviseert jou. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw shopify webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor cross selling? Wat worden de betalingsmogelijkheden? Kortom; als e-commercebureau helpen wij jou op basis van onze jarenlange ervaring. 

Shopify 

Wij bouwen webshops voornamelijk in het snelgroeiende en wereldwijd veelgebruikte Shopify. Met Shopify heb je een totale e-commerce oplossing met out of de box veel functionaliteit beschikbaar. Dit scheelt vaak budget ten opzichte van maatwerk en zo houd je meer budget beschikbaar voor je online marketing. 

Shopify is zowel voor bezoekers als voor de beheerder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En daar houden we van bij Nedfinity. Als winkelier kan je heel eenvoudig producten toevoegen of wijzigen, orders bijhouden en de administratieve taken efficiënt uitvoeren. Ook biedt Shopify een kassa systeem oplossing (Shopify POS) volledig gekoppeld aan jouw webshop. 

Shopify experts

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een goede webshop. Hoe mobiliseer jij jouw bezoekers? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Je kunt jouw webshop zelf vullen, maar je kunt het ook aan ons overlaten. De foto's die onze fotografen maken, zorgen ervoor dat jouw producten van het scherm afspatten en de teksten die onze copywriters schrijven, verleiden jouw potentiële klant. Onze Shopify experts zorgen er voor dat jij online meer resultaat behaalt.

Zoekmachine optimalisatie webshop

Wij helpen jou bij het optimaliseren van jouw webshop voor zoekmachines. Van het zoekwoordenonderzoek tot en met de content structuur. Als e-commerce bureau helpen wij jou met het volledige traject. Daarbij focussen we op zowel de techniek als de content, zodat jouw webshop beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines. Daarnaast zetten wij waar nodig social media en betaald adverteren in om te zorgen dat jouw webshop zo snel mogelijk relevante bezoekers krijgt. 

Ons werk

Bekijk hier onze e-commerce cases van projecten waar wij trots op zijn.

Clothing4Christians

Ben jij gelovig en wil je dat laten zien met jouw kleding? Dan is de collectie van Clothing4Christians echt wat voor jou. Bij dit merk vind je kleding met een betekenis. En Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop.

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

 

X
X