Succesvolle websites

Een effectieve plek op het web. Een website die jouw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is en die opvalt in de zoekresultaten. Wij helpen je vanaf de strategie en conceptontwikkeling tot de realisatie.

Succesvolle websites

Strategie
Back to the start. Wat wil je bereiken met je website? Wie wilt je aanspreken? Voordat we aan de slag gaan met de website, duiken we eerst in het hoe en waarom. Samen maken we een plan. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website.

Conceptontwikkeling
De strategie staat. Wij gaan schetsen! Tijdens de conceptfase brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan jouw toekomstige bezoekers. In het functioneel ontwerp zie je precies wat we gaan doen en hoe de website is opgebouwd.

Webdesign
Een optimale mix tussen een mooi webdesign en snelle laadtijden. Een website waarbij jouw bezoeker centraal staat. Door middel van duidelijke navigatiepaden zorgen we ervoor dat jouw bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt. Bij Nedfinity ontwerpen we succesvolle websites. Websites die passen bij de huisstijl van jouw organisatie en het juiste resultaat opleveren.

Bouw van de website
Wij bouwen alle websites in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan je heel eenvoudig zelf jouw website beheren en nieuwe teksten, foto's en video's toevoegen of wijzigen. Wel zo handig! Meestal maken we gebruik van het open source CMS Umbraco. Voor webshops gebruiken we Magento of Prestashop.

Tekst foto's en video's
Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een succesvolle website. Wat wilt je jouw bezoekers vertellen? En hoe gaat je dat vertellen? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Dankzij onze copywriters, fotografen en filmmakers creëren we de juiste content voor jouw website. In tekst en beeld.

Zoekmachine-optimalisatie
Jouw website hoger in de zoekresultaten van Google? Van het zoekwoorden onderzoek tot de technische realisatie, wij weten er alles van. We optimaliseren de content en de techniek, zodat jouw website beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines. Ons doel: jouw website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google.

Meten is weten!
Hoeveel bezoekers heeft je website per maand? En welke pagina's worden het langst bekeken? Meten is weten. Daarom leveren we alle websites op met Google Analytics, het gratis statistiekenprogramma van Google. Op basis van de resultaten kan je de juiste activiteiten ondernemen om jouw online resultaten te verbeteren.