Website Energievergelijker

Elke maand moet hij weer worden betaald: de energierekening. Waar ben je het goedkoopste uit? En welke energieaanbieder past het beste bij je huidige situatie? We hebben de website van één van de grootste energievergelijkers in Nederland, Energievergelijker, een redesign gegeven en de website omgezet naar het nieuwe CMS Umbraco. Een overzichtelijke website die razendsnel een vergelijking maakt op basis van persoonlijke voorkeuren.

Website Energievergelijker

Persoonlijke voorkeuren

De website helpt consumenten de juiste keuze te maken en vergelijkt de energieaanbiedingen van alle energieleveranciers. Wij hebben de vergelijkingsmodule opgezet en voorzien van zeer gebruiksvriendelijke functies. Dat de bezoekers van de website het gemak van de website waarderen, kun je zien aan de The Feedback Company reviews voor energievergelijker.nl

De Vergelijkingspagina

We hebben de vergelijkingspagina zo opgebouwd dat bezoekers hun energiecontract kunnen vergelijken met andere aanbiedingen op basis van hun persoonlijke voorkeuren. We hebben een functie ingebouwd waarmee de uitkomsten zijn gebaseerd op bijvoorbeeld contractuur, prijsconditie, betaalwijze, adresgegevens, stroom- en gasverbruik en type meter. Op deze manier krijgen bezoekers een zo concreet mogelijk advies dat naadloos aansluit op hun situatie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen