T-Shirt knaller

De naam T-shirt Knaller verklapt het eigenlijk al hè. T-shirt Knaller verkoopt T-shirts. Én bijpassende mokken. Wat begon als mediabedrijf, is tegenwoordig een kledingmerk dat producten maakt die je emoties laat tonen die niet in woorden uit te drukken zijn. Deze producten maken ze met een team van creatieve ontwerpers. En wij als creatievelingen op het gebied van websites en webshops, werden gevraagd om hun Shopify webshop te bouwen.  

T-Shirt knaller

Niet te veel poespas

Samen met T-shirt Knaller hebben wij een thema uitgezocht dat het beste bij het merk past. Een eenvoudige webshop, zonder te veel poespas. Met behulp van het beeldmateriaal dat ze hebben opgestuurd, zijn wij aan de slag gegaan met het design. De kleuren die terug mochten komen zijn donkerblauw, lichtblauw, oranje en groen. De groene call to action kleur zal voor conversie zorgen, omdat dit lekker fel is. Ook zorgt de groene kleur ervoor dat T-shirt Knaller een knallende webshop heeft. 

Koppeling en retourportaal

Niet alleen het design hebben wij gemaakt, ook een koppeling tussen de webshop en Bol.com hebben we gerealiseerd. Het verkopen van T-shirts en mokken op Bol.com is hierdoor appeltje eitje. Tot slot hebben we een retourportaal met Sendcloud ingericht. Het retourproces gaat hierdoor volledig automatisch. Wel zo fijn; blijft er tijd over om goeie quotes te bedenken. Een webshop, makkelijk in beheer, zonder te veel poespas. Dat is gelukt. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen