Highclassfashion.nl, de standaard is gezet

Met trots presenteren we de nieuwe versie van highclassfashion.nl. Een online portaal waarin een sterk staaltje teamwork tussen opdrachtgever en het Nedfinity team samenkomt. Met ontwerp, technische realisatie en implementatie in eigen huis. Gemaakt in het robuuste content management systeem Umbraco met state of the art maatwerk.

Highclassfashion.nl, de standaard is gezet

Snel vinden wat je zoekt in een enorm kledingaanbod

highclassfashion.nl is een prijsvergelijkings website voor kleding en accessoires die bezoekers in staat stelt, uit een enorm aanbod, snel en gemakkelijk de gewenste kleding te kiezen. En dat tegen de beste prijs. In highclassfashion.nl komen talrijke producten van verschillende aanbieders, oftewel datafeeds samen. Die gebundeld worden in een uniforme presentatie voor de bezoeker. Met een snel en gebruiksvriendelijk filter krijgen bezoekers de gewenste artikelen gepresenteerd.

Op het gebied van grafische vormgeving hebben we veel aandacht besteed aan gebruikersgemak en een intuïtieve navigatie. Met een speciale focus op conversie. Hoe we dat doen? Op basis van verzamelde data, zoals bijvoorbeeld heatmaps, hebben we de beste keuzes kunnen maken qua prioritering, indeling en kleuren.

Umbraco voor snelheid en strak maatwerk

Geregeld krijgen we de vraag wat de voordelen zijn van Umbraco. highclassfashion.nl is een praktijkvoorbeeld waarbij Umbraco volledig tot haar recht komt. Ondanks dat er veel data wordt verwerkt door de website én er volop filtermogelijkheden zijn voor de gebruikers, is de website supersnel. Daar bovenop hebben we caching functionaliteit geschreven die ervoor zorgt dat pagina's meteen op het scherm verschijnen.

Vanuit de basis Umbraco installatie hebben we strak maatwerk ingezet. Geen overbodige code door plugins, maar enkel effectieve, schone code. Met een uitgebreide beheeromgeving voor de beheerders van highclassfashion.nl. Optimaal ingericht voor zoekmachineoptimalisatie door onder andere veel edit mogelijkheden voor de producten en content.

Een door Nedfinity in Umbraco geschreven statistieken functionaliteit, biedt de beheerders van highclassfashion.nl inzicht in kpi's die precies aansluiten bij hun business. Hoe goed wil je het hebben?!

Blog module

Daarnaast hebben we binnen Umbraco blog functionaliteit geïmplementeerd die, middels het schrijven van gewaardeerde content, bijdraagt aan een goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Ook de gebruikte template draagt haar steentje bij aan een goede zoekmachine ranking. Deze is geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

Ook toe aan the next level? Ons team brengt je website en webshop een stap verder.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen