Nieuwe look voor Herman Brood Museum

Als je aan Herman Brood denkt, dan denk je aan zijn kenmerkende zangstem én aan zijn schilderijen in felle, primaire kleuren. Zijn kunst kun je bewonderen in het Herman Brood Museum in Zwolle. En vervolgens thuis ophangen. Het museum heeft namelijk ook een (web)shop met merchandise, zoals posters, boeken en kleurrijke sokken. Aan Nedfinity de eer om de webshop in een nieuw jasje te steken en in Shopify op te bouwen. 

Nieuwe look  voor Herman Brood Museum

Van oud naar nieuw.

In het Herman Brood Museum zijn de privécollectie en persoonlijke items te zien van Herman Brood. Ook worden er geregeld voorwerpen geëxposeerd die fans meenemen. Voor de liefhebbers zit er naast het museum een shop, waar een groot aantal van Herman Broods kunstwerken en andere merchandise te koop zijn. Via de webshop kan er zelfs digitaal geshopt worden. Deze webshop was toe aan een opknapbeurt: de kunst mocht meer op de voorgrond en het gebruiksgemak kon beter.

Bezoekje aan Herman Brood Museum.

Om inspiratie op te doen voor de webshop hebben we een bezoek gebracht aan het museum. De primaire kleuren vielen uiteraard op. Maar ook de kleine teksten die hij in al zijn schilderijen schreef waren een inspiratiebron. Met deze elementen en een passend template van Shopify zijn we aan de slag gegaan. Het resultaat is een goed converterende en strak vormgegeven webshop, in lijn met de stijl van Brood himself. Een webshop die weer gezien mag worden.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen