Civo Projectinrichting

Civo Projectinrichting helpt je bij het inrichten van onder andere scholen, kantoren en werkplaatsen. Nedfinity mocht aan de slag met de online omgeving en bijpassende huisstijl. Een plek waar je volop inspiratie voor jouw projectinrichting vindt.

Civo Projectinrichting

Met een schat aan ervaring en een uitgebreid assortiment helpen de adviseurs van Civo Projectinrichting je met het realiseren van de fijnste werkomgeving. Op de website van Civo Projectinrichting vind je alvast inspiratiepagina’s, zodat jij je in alle rust alvast kunt oriënteren op de gewenste stijl en sfeer.

Heldere navigatie en verfrissende huisstijl

Dankzij de ondersteuning van Civo Projectinrichting ervaar jij rust bij het inrichten van jouw project. De combinatie van die rust en professionaliteit van Civo Projectinrichting zie je nu ook terug in de online omgeving. Via de gestructureerde navigatie kies je voor inspiratie gericht op omgeving of gericht op product. Je leest er meer over de aandachtspunten voor een goede ergonomie, over de details van een fijne akoestiek en over het optimaal inrichten van een thuiswerkplek. En als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een specifieke ruimte, dan vraag je via de website een persoonlijk advies en 3D ontwerp aan. Met de aangepaste huisstijl, kleurstelling in aardetinten en strakke vormgeving, is de eigentijdse presentatie van Civo Projectinrichting compleet.

Verrassend cms

Bij het selecteren van het cms is een verrassend resultaat naar voren gekomen. Op basis van huidige wensen, beschikbaar budget en ontwikkelingen in de toekomst, is ervoor gekozen om de website in Shopify te realiseren. Op deze manier heeft Civo Projectinrichting nu de mogelijkheid om snel en eenvoudig de site zelf aan te passen met de gebruiksvriendelijke en compacte editor in het Shopify cms. En tegelijkertijd is Civo Projectinrichting klaar voor de toekomst, zodra er gekozen wordt voor online verkoop van het projectassortiment. In dat geval zijn namelijk de specifieke webshop elementen zoals bestellen en betalen op een later moment makkelijk te integreren.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen