Online leads voor CKV Advocaten

Of je nou een korte losse vraag hebt of hulp nodig hebt bij een procedure, bij CKV advocaten kan je altijd terecht. 8 gespecialiseerde advocaten helpen zowel particulieren als ondernemers met maar één doel voor ogen: het realiseren van de beste juridische oplossingen. En met dit nieuwe redesign kunnen zij hun (potentiële) klanten nog beter van dienst zijn.

Online leads voor CKV Advocaten

Makkelijk en snel contact

Door het vernieuwde design is het onwijs makkelijk voor klanten om contact op te nemen. Onderaan iedere pagina zijn er twee opties: CKV bellen of een vraag stellen via het contactformulier. Door de eenvoudige vormgeving is het voor ieder type klant makkelijk te begrijpen en ontstaan er korte lijnen om contact op te nemen. Ook is er nieuwe, frisse fotografie toegevoegd waardoor de website één compleet geheel wordt.

Eenvoudig CMS

De website draait op Umbraco. Dit is een content management systeem waar eenvoudig mee te werken is. Het CMS staat namelijk bekend om het gebruiksgemak en overzichtelijk interface. Navigeren en het beheren van de pagina’s gaat via een boomstructuur. Tekst, afbeeldingen en video content zijn eenvoudig toe te voegen want het heeft veel raakvlakken met werken in een teksteditor zoals Word.

Online marketing

Goede en kwalitatieve aanvragen zijn voor een bedrijf als CKV Advocaten van belang. Om goede leads binnen te realiseren hebben we een online strategie ingezet voor wat betreft zoekmachine optimalisatie en Google Ads. Hetgeen heeft gezorgd voor een verbetering van de positie in zoekmachines en meer online aanvragen.  

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen