FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD, dat zijn topwielen voor elke uitdaging en een luxe must have voor elke sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon; bij FFWD zie je de liefde voor fietsen terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

FFWD: Fast Forward ook online

Doorontwikkeling in online design

Voor de huisstijl maakt FFWD gebruik van een style guide. Vanuit deze style guide hebben we bij Nedfinity een doorontwikkeling voor het online design gemaakt. Het grafisch ontwerp van de webshop vormt zo een combinatie van strak design, aansprekend beeld en verfijnde details voor online inspiratie. De geanimeerde weergave van het logo is een van de details die passen bij de sfeer van FFWD. En de visuals sluiten aan bij de dynamiek van de producten van FFWD.

Op maat gemaakte productweergave

De wielen van FFWD zijn technische hoogstandjes. Ze zijn licht en flexibel en bieden tegelijkertijd kwaliteit voor professioneel gebruik. De verschillende features per type wiel zijn in de productweergave terug te zien. Deze productweergave en productpagina’s zijn binnen de Shopify omgeving op maat gemaakt, zodat de wielen stuk voor stuk tot hun recht komen.

Aanvullende features binnen Shopify

Voor FFWD hebben we aantal aanvullende apps uit de Shopify Store geselecteerd en gekoppeld. Zo hebben we via de vertaalapp meertaligheid toegevoegd, waardoor ook internationale klanten hun weg vinden. Vanuit upselling heb je bij elk type wiel de mogelijkheid om bundelcombinatie te kiezen.

Marketing automation via Klaviyo

Voor de marketing automation hebben we gekozen voor de koppeling met Klaviyo. Deze tool voor marketing automation is volledig gericht op e-commerce en is daardoor goed te koppelen met Shopify. Met behulp van Klaviyo kan FFWD verder bouwen aan e-mailmarketing met hun webshop klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw maatwerk webshop?

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Naar boven scrollen