Maximaal online scoren

Online marketing.

Wil jij het maximale resultaat uit jouw website of webshop halen? Als online marketing bureau weet Nedfinity hoe je online zichtbaar wordt én online zichtbaar blijft. Vanuit een gerichte strategie maken wij een plan van aanpak voor jouw optimale online marketing. We stellen de optimale mix van kanalen samen en creëren zo voor jouw webshop of website meer online zichtbaarheid, meer relevante bezoekers en meer online resultaat. Want jouw online resultaat is onze drive. Ben je er klaar voor?

Stap 1: Wat is de huidige situatie?

De experts van Nedfinity maken eerst een analyse. We kijken naar de huidige basis en zetten vanaf dat punt de route uit om jouw online resultaat te verbeteren. Onze marketeers nemen de uitgangspunten met je door: 

  •  Hoe doet je website of webshop het in zoekmachines zoals Google? 
  •  Hoe doet de website of webshop het nu als we kijken vanuit SEO? 
  •  Wat is de status als we kijken naar inkomende links, interne links en structured data? 
  •  Hoe draagt social media bij aan de zichtbaarheid van jouw website of webshop?  
  •  Wordt Google Ads of Facebook Ads retargeting met bannering toegepast? 
  •  Is marketing automation interessant om in te zetten? 
  •  Hoe staat het met de conversieratio? 

Deze analyse vormt de basis voor het vervolg. Welke elementen willen we behouden, welke elementen voegen we toe? Altijd maatwerk, want jouw website of webshop is uniek.

Stap 2: Welke doelen wil je bereiken?

Hoe we de online marketing voor je opzetten en inrichten, hangt af van de doelen die je wilt behalen. Wil je werken aan naamsbekendheid? Gaat het om het genereren van leads? Wil je meer omzet realiseren met je webshop? En in welke verhouding kunnen we deze doelen combineren? Zo stellen we voor jouw situatie de optimale online marketing strategie samen, waarbij we doelen koppelen aan meetbare conversies. Daarnaast kijken we naar eventuele technische of grafische aanpassingen die nodig zijn om jouw doelen en conversies te realiseren. 

Stap 3: Inrichten en optimaliseren

Zodra de doelen en conversies helder zijn, richten we de online marketing geheel op maat voor je in. We houden rekening met onderdelen als organische vindbaarheid in zoekmachines met zoekmachine optimalisatie, betaald adverteren via Google Ads of Bing Ads, Social Media content & advertising, marketing automation en scripts voor een betere vindbaarheid. Heb je een webshop? Dan kunnen we als digital agency jouw producten ook automatisch laten plaatsen op platformen zoals bol.com en Amazon. En natuurlijk is conversie optimalisatie essentieel om het beste uit jouw webshop te halen.

Stap 4: Monitoren en continue optimalisatie

Je ontvangt van ons overzichtelijke Google Data Studio rapportages met de belangrijkste KPI's. Deze rapportages zijn gebaseerd op de strategie en gekoppeld met de voor jou relevante bronnen, zoals Google Analytics, Google Ads, Google Search Console, zoekwoordposities en status qua zoekmachine optimalisatie. Met deze rapportages kun je overzichtelijk de progressie volgen en heb je actueel inzicht in jouw online marketing.  

Op basis van de rapportages en actuele gebruikerservaringen kunnen we ook aan de slag met verdere optimalisatie. Dat draait vaak om details. Denk aan kleurgebruik, grafische vormgeving en bepaalde indeling van een pagina. We gebruiken onze kennis en stellen testen in die gericht zijn op jouw specifieke situatie. Want: meten is weten, en van daaruit kunnen we je helpen om continu te verbeteren.

Online marketing bij Nedfinity: vakkennis met net dat beetje meer.

De vaardigheden beheersen we. Daarnaast doen onze experts voor jou net een stapje extra. Betrokken, resultaatgericht en no nonsens: daarmee maken we ook voor jouw online marketing het verschil. Benieuwd? Maak dan nu jouw kennismakingsafspraak met een van de online marketing experts van Nedfinity.

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?.

Plan nu een afspraak met onze lead digital marketeer Renzo en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Renzo Koning

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8347
[email protected]

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Naar boven scrollen