Flexibel en snel te lanceren

shopify plus.

Wil je knallen met je webshop, dan adviseert Nedfinity Digital Agency het webshop platform Shopify. Toegankelijk, makkelijk in gebruik en altijd veilig en up to date. Draait jouw organisatie met de webshop echt grote volumes en heb je te maken met complexe processen? Dan is het tijd om over te stappen naar Shopify Plus. Ook in dat geval zijn we bij Nedfinity Digital Agency jouw partner.

Wanneer kies je voor Shopify Plus

Shopify Plus is speciaal ontwikkeld voor grotere organisaties. Maar wanneer heb je dan een webshops met veel volume? Je kan daarbij denken aan een omgeving met meerdere winkels onder je eigen label. Of een webshop die in extreme situaties meer dan 10.000 transacties per minuut zonder problemen moet kunnen verwerken. Als je kijkt naar de kosten van Shopify Plus in relatie tot omzet, dan gaat het snel naar een bedrijfsomzet 1 a 2 miljoen per jaar. vanaf ongeveer €100.000,- per maand is het dus al interessant om over te gaan naar Shopify Plus. Of wanneer je wilt uitbreiden binnen Nederland en naar andere landen kan Shopify Plus al snel de juiste keuze zijn. Wij vertellen je hier graag meer over op de rest van deze pagina.

Voordelen van Shopify Plus.

Shopify Plus is de Enterprise versie van Shopify met alle functionaliteit van Shopify Advanced. Plus alles wat je nodig hebt op te schalen naar Enterprise niveau.

Schaalbaarheid

Opschalen wanneer jij wilt. het systeem kan makkelijk 10.000 transacties per minuut aan. Door de ongelimiteerde bandbreedte en een uptime garantie van 99,99% hoef je je nooit meer druk te maken over de pieken op de drukkere dagen.

Support

Met Shopify Plus krijg je 24/7 telefonische support van Shopify zelf, en daarnaast krijg je een eigen customersucces manager toegewezen vanuit Shopify.

B2B ondersteuning

Shopify Plus bied jou de mogelijkheid een B2B omgeving te creëren. Hierin is het mogelijk om aangepaste prijzen, kortingspercentages en  volume gebaseerde prijzen in te richten.

Betere customer experience

De customer experience van plus is beter te lokaliseren/ optimaliseren en hierdoor is plus uitermate geschikt voor bedrijven die internationaal willen uitbreiden.

Meer controle

Alle technische en grafische bestanden zoals CSS en javascript zijn aan te passen in shopify Plus. En er is meer mogelijk qua maatwerk. Ook de Checkout is dus aan te passen en je voegt hier nu gemakkelijk up en cross sell mogelijkheden aan toe.

10 Stores in 1 pakket

Binnen Shopify Plus maak je zonder extra kosten gebruik van 9 extra stores welke je allemaal vanaf 1 inlog kunt bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere landen of B2B sites.

Marketing Automation

Shopify Plus geeft je direct toegang tot Launchpad en Shopify Flow, het marketing automation systeem van Shopify zelf. Hiermee richt je eenvoudig taken in binnen Shopify die je kunt automatiseren.

Shopify Plus API

De supersnelle Shopify Plus API maakt het mogelijk om integraties met andere systemen te maken, zoals Microsoft en SAP en andere grote IT systemen.

Centraal beheer van verkoop kanalen

Shopify Plus maakt het je gemakkelijker, zo zijn alle grote verkoopkanalen, zoals Facebook, Instagram, Amazon, Ebay en whatsapp nu op 1 plek eenvoudig te beheren.

Lagere transactiekosten

De transactiekosten van Shopify Plus zijn 0,15% lager dan bij de andere shopify versies.

Benut jij ook onze kennis en ervaring bij het realiseren van jouw Shopify Plus project?

Onze Shopify Plus Specialisten

Nedfinity is jouw Shopify Plus partner

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Shopify Plus partner? Wij helpen je graag verder. Nedfinity is al jaren Shopify Partner en heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van complexe maatwerk Shopify webshops. Daarnaast ontwikkelen wij ook veel custom Apps voor Shopify en maken we geavanceerde koppelingen tussen andere IT platformen.

Nedfinity is als Full Service Digital Agency de digitale sparringpartner die jou graag ondersteund op het gebied van Shopify Plus en die door middel van een doordachte strategie jou helpt met het door ontwikkelen van jou succesvolle Shopify Plus Webshop.

Onze Cases

Shopify Plus demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Shopify Plus? Wij helpen je graag verder en zetten vrijblijvend een gratis shopify Plus demo omgeving voor je op en vertellen graag meer over dit fantastische e-commerce systeem.

onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

wat klanten over ons zeggen.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen