E-commerce

Een webshop moet werken. Je online winkel moet producten verkopen. Maar minstens zo belangrijk: je moet hem zelf kunnen beheren. Bij Nedfinity gebruiken we het gebruiksvriendelijke en betrouwbare eCommerce-systeem Magento. Zo kan je zelf eenvoudig aan de slag met jouw online winkel.

E-commerce

Strategie en concept
Geen webshop zonder strategie. Samen maken we een plan van aanpak. Jij geeft je wensen aan, Nedfinity adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor cross selling? Wat worden de betalingsmogelijkheden? In het functioneel ontwerp van de webshop zie je hoe de webshop is opgebouwd en wat dit betekent voor jouw toekomstige klanten.

Magento
Wij bouwen webshops in het open source systeem Magento. Dit is het meest populaire en snelst groeiende eCommerce-platform ter wereld. Met alle voordelen van dien. Magento is zowel voor bezoekers als voor de beheerder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En daar houden we van bij Nedfinity. Als winkelier kan je heel eenvoudig producten toevoegen of wijzigen, orders bijhouden en de administratieve taken efficiënt uitvoeren.

Tekst en foto's
Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een slimme webshop. Hoe mobiliseer je jouw bezoekers? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Je kunt je webshop zelf vullen, maar je kunt het ook aan ons overlaten. De foto's die onze fotografen maken, zorgen dat uw producten van het scherm afspatten en de teksten die onze copywriters schrijven, verleiden uw potentiële klant.

Zoekmachine-optimalisatie
Stel: je verkoopt relatiegeschenken. Dan wil je dat de producten natuurlijk zo hoog mogelijk scoren bij mensen die googelen naar een product dat je verkoopt. Wij helpen je bij het optimaliseren van jouw webshop. Van het zoekwoorden onderzoek tot de technische realisatie, we verzorgen het volledige traject. Daarbij focussen we op zowel de techniek als de content, zodat jouw webshop beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines.