Online strategie

Back to the start. Wat wil je bereiken met je website? Wie wil je aanspreken? Voordat we aan de slag gaan met de website, duiken we eerst in het hoe en waarom. Samen maken we een plan. Jij geeft je wensen aan, wij adviseren en delen onze kennis. Zo komen we tot een doordachte internetstrategie die de basis vormt van de nieuwe website.

Conceptontwikkeling

De strategie staat. Wij gaan schetsen! Tijdens de conceptfase brengen we de functies van de website in kaart. En laten we zien hoe we alles logisch presenteren aan jouw toekomstige websitebezoekers. In het functioneel ontwerp zie je precies wat we gaan doen en hoe de website is opgebouwd.

Website

Op zoek naar een website op maat voor jouw organisatie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bouwen websites in de gebruiksvriendelijke Content Management Systeem Umbraco. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees meer over de bouw van websites.

E-commerce

Meer interesse in het opzetten en beheren van een webshop? Ook dan hebben wij een passende oplossing voor je. Met het betrouwbare en vooral gebruiksvriendelijke e-commerce systeem Magento kun je zelf het beheer van jouw webwinkel regelen.

Digital marketing

Je website klaar, wat nu? Ook voor de online vindbaarheid, social media, content creatie, SEO en SEA kun je bij ons terecht. Wij bouwen mee aan het succes van jouw website.

Meer weten? Maak nu een afspraak
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Je afspraak is bijna gemaakt!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Nog maar 1 stap te gaan!
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Lees meer