Zoekmachine optimalisatie

Hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google? Nedfinity weet er alles van. We helpen jou meer rendement te behalen met jouw website. Van het onderzoek tot en met de technische realisatie, Nedfinity laat je scoren in de zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie

Content strategie
Voordat wij de content optimaliseren, beginnen wij eerst met een uitgebreide nulmeting van jouw website. Hoe wordt jouw website nu ontvangen door je bezoekers en op welke pagina’s verlies je de aandacht van de lezer? Hoe beoordeelt Google jouw pagina's? Verschijn je hoog in de zoekresultaten of is de top 10 nog lang niet in zicht? 

Zonder een stevig plan schieten we met losse flodders, daarom stellen wij als eerste een strategie op voordat we aan de optimalisatie beginnen. Het is belangrijk dat wij een plan opstellen waarin jouw wensen en doelen helder geformuleerd zijn. Hierna gaan we aan de slag om deze doelen te realiseren. Wij voeren tussentijdse metingen uit zodat wij de content nog beter kunnen optimaliseren.

Content optimalisatie
Wij optimaliseren de content van jouw website voor het publiek en voor de zoekmachines zodat jij online succes behaalt. 
Dit doen we onder andere door de volgende onderdelen te verbeteren:

Zoekwoorden
Zoekmachine-optimalisatie (SEO) begint met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Op welke zoektermen wordt je website gevonden? En op welke termen zoeken potentiële klanten? We brengen structuur in de wirwar van zoekwoorden en geven advies naar aanleiding van de uitkomsten.

Implementatie
De belangrijkste zoektermen zijn vastgesteld. Om je website search proof te maken, optimaliseren we zowel de techniek als de content. Doel is om alle 'obstakels' voor de zoekmachines te elimineren en belangrijke zoektermen te verwerken in de content op de website. Het resultaat: meer traffic en - nog belangrijker - meer relevante bezoekers op jouw website of webshop.

SEO en SEA
Combineer SEO met SEA (Search Engine Advertising) voor een optimaal resultaat. Meer kliks, meer bezoekers en een verbeterde online positie. Want je website stijgt niet alleen op de ladder van de organische resultaten, maar is ook vertegenwoordigd in het betaalde deel van de zoekmachines. Nedfinity adviseert je graag over de perfecte combinatie.

Content Creatie
Om jouw merk onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten, is het nodig om jouw online marketing actief bij te houden. Wij creëren content die precies op jouw doelgroep aansluit zodat je het optimale bereik uit je berichten haalt. Voor elk medium een aangepaste tekst, visual of infographic. Met een op maat gemaakte content kalender plannen wij de content tot enkele maanden of een jaar vooruit.

Gratis SEO check
Weet jij niet exact waar jouw website staat op het gebied van SEO? Vraag dan de gratis SEO check aan bij Nedfinity. We lichten je website compleet door om je SEO score te bepalen en eventuele verbeterpunten aan te achterhalen.

Vul hieronder de SEO Check tool in en ontvang gratis advies. Voor vragen omtrent dit onderwerp zijn wij telefonisch te bereiken. 

Doe nu de SEO Check
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Oke Let's Check it!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Laatste stap, nog 2 vragen
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Onze Digital Marketing diensten

Bij Nedfinity weten we hoe je online opgemerkt wordt! Voor elk online marketing kanaal bieden wij passende informatie en content. Wij zetten de online marketing kanalen voor je op of adviseren je bij de optimalisatie ervan! Ook bieden wij passende content in de vorm van tekst en visuals.