SharpSpring Marketing Automation

Wil je een overzicht van al je online marketingactiviteiten in één omgeving? Precies weten via welke kanalen welke klanten binnenkomen én ze van juiste en relevante informatie voorzien? Dan is SharpSpring marketing automation het antwoord. Marketing automation bundelt je online marketing activiteiten in één omgeving. Of het nu organisch zoekverkeer, E-mailmarketing, Google Ads campagnes of social media kanalen betreft. Marketing automation geeft je inzicht in de kwaliteit van je leads, zodat je hier gericht op kunt sturen. 

Meer weten over marketing automation?

 Hoe haal je nu het meeste uit marketing automation? Download onze whitepaper voor tips op het gebied van campagnes, workflows en lead scoring. 

SharpSpring partner

 Nedfinity is SharpSpring partner en helpt je bij de volledige implementatie, follow-up en support van de krachtige marketing automation software van SharpSpring. We zorgen dat het marketing automation pakket volledig geintergreerd is met je website, CRM, social media kanalen en advertentiecampagnes zoals Google AdWords.
Door je verkooptunnel met behulp van marketing automation te beheren en te automatiseren, heb je de juiste prospects in beeld en kun je iedere lead afzonderlijk, afgestemd op zijn of haar behoefte, benaderen. Het helpt jouw bedrijf om efficiënter de juiste klanten aan te trekken, campagnes uit te voeren en een optimale klantbeleving te realiseren. 

SharpSpring marketing automation software

Meer leads en conversies? De marketing automation software van SharpSpring helpt je hierbij. Met marketing automation weet je wie je website bezoekt en welke pagina's worden bekeken. De software identificeert bezoekers van je website en bouwt een profiel op. Zo weet je precies wat de interesses van je leads zijn en kun je hen gericht benaderen.

Naast tracking op je website bevat deze marketing automation software ook een uitgebreide CRM functionaliteit waarin je in één oogopslag de follow-up van je leads kunt zien. Op basis van deze informatie kun je bijvoorbeeld dynamische content aanbieden via bijvoorbeeld e-mailnieuwsbrieven en leads onderverdelen (lead scoring). SharpSpring werkt samen met vele platformen, zoals Shopify, Umbraco, Google Ads, Teamleader en andere CRM systemen. 

Marketing automation strategie

Voordat we aan de implementatie van marketing automation voor jouw bedrijf beginnen, bepalen we samen de strategie. Wat wil je bereiken, wat zijn de kenmerken van jouw klanten, wat is je propositie?

Op basis hiervan maken we een plan van aanpak en implementeren wij marketing automation voor jouw bedrijf. We doen dit doelgericht en pragmatisch om jouw tijd en de onze zo efficient mogelijk te besteden én maximaal resultaat te behalen. 

SharpSpring Digital Marketing

Marketing automation onboarding

Kies je voor marketing automation via Nedfinity? Dan zorgen we dat je in korte tijd bekend bent met de software van SharpSpring, de methodiek én hoe je het maximale voor jouw bedrijf er uit kunt halen.

Deze inwerkperiode noemen we ook wel 'onboarding'. Je leert de ins en outs van de marketing automation software en we helpen je de sales tunnels optimaal in te richten. Als full-service internetbureau zorgen we er daarnaast voor dat je uitingen naar klanten grafisch en technisch puik in elkaar zitten. Oftewel; het hele plaatje professioneel en compleet verzorgd! Nu je zelf aan de slag kunt, bieden wij jou support en ondersteuning om maximaal resultaat te behalen. 

Lead management

Marketing automation van SharpSpring biedt de voor jouw relevante leads op een presenteerblaadje aan. Op basis van wat jij relevant vindt, worden punten toegekend aan de interesses en contactmomenten met het prospect. Op basis van het totaal aantal punten weet je precies welke klanten in een beslissende fase zitten en welke informatie ze nodig hebben om hun keuze te kunnen maken. Voor iedere fase kun je de informatie dynamisch aanreiken op je website en via e-mail nieuwsbrieven. Of je pleegt een persoonlijk telefoontje.

Ik wil ook marketing automation!
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Marketing Automation op mijn website
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Contactgegevens
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y