Linkbuilding

Wij helpen de autoriteit van jouw website te verbeteren door links van kwalitatieve websites naar jouw website te leiden. Wanneer een website een link naar jouw domein plaats, dan is dit in de ogen van de zoekmachines, een aanbeveling naar jouw website. 

Linkbuilding

Kwalitatieve links geven je 'Domein Autority' en 'Page Autority' een boost, hierdoor weten Google, Yahoo en Bing dat jouw content waardevol is. Zij kiezen er vervolgens voor om deze hoger in de zoekresultaten te plaatsen. De zoekmachines willen uiteindelijk hun gebruikers het beste bedienen door informatie van hoge kwaliteit te tonen op de juiste zoekresultaten. Linkbuilding is één van de manieren om jouw content bij de zoekmachines onder de aandacht te brengen.

Linkbuilding lijkt in definitie niet zo moeilijk. Toch is de betrouwbaarheid van de links voor de ongeoefende linkruiler lastig te achterhalen. Wij voeren continue tests uit op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de links in ons linkbuilding netwerk, zodat wij altijd hoogwaardige, relevante links aan onze klanten bieden.

Onze Digital Marketing diensten

Bij Nedfinity weten we hoe je online opgemerkt wordt! Voor elk online marketing kanaal bieden wij passende informatie en content. Wij zetten de online marketing kanalen voor je op of adviseren je bij de optimalisatie ervan! Ook bieden wij passende content in de vorm van tekst en visuals. 

Wil je meer weten?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Hoe we werken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Vul nu het contactformulier in of bel ons.