E-mailmarketing

Een nieuw product onder de aandacht brengen? Meer bezoekers trekken naar jouw website? Met een effectieve online nieuwsbrief vergroot je jouw online bereik. Bij Nedfinity werken we daarvoor met het gebruiksvriendelijke programma MailChimp. Eenvoudig, snel en goedkoop!

E-mailmarketing

Professionele nieuwsbrief

Een professionele online nieuwsbrief. Zie het als een e-mail in een corporate jasje. Dankzij de software die we gebruiken, heb je geen technische kennis nodig om een professionele e-mailnieuwsbrief te versturen. Wij ontwikkelen online mailings die geschikt zijn voor alle e-mailprogramma's, zoals Outlook, Mail, Gmail en Hotmail. En bovendien worden ze niet aangemerkt als spam!

Mailchimp

Na ons advies en de technische werkzaamheden verstuur je jouw e-mailnieuwsbrief zelf. Wanneer en hoe vaak je maar wilt. Hiervoor hoef je geen software te installeren, maar bedien je Mailchimp via een overzichtelijke online manager. Wij geven je een online demonstratie en zorgen ervoor dat je helemaal zelf aan de slag kunt.

Meten is weten

Een mailing versturen is één. Het effect daarvan meten is stap twee. Hoeveel mensen hebben jouw e-mailnieuwsbrief gelezen? En hoeveel daarvan hebben de stap genomen om door te klikken naar jouw website? In Mailchimp worden die statistieken overzichtelijk gepresenteerd. En zie je in één oogopslag wat e-mailmarketing jouw oplevert. Op basis daarvan kun je de juiste activiteiten ondernemen om jouw resultaten te verbeteren.

Online demo

Ervaren hoe eenvoudig het is om een professionele nieuwsbrief te versturen? Vraag een online demo aan. Tijdens deze demonstratie van Mailchimp zie je hoe simpel het is om aan de slag te gaan met e-mailmarketing.