Magento webshop

Wij ontwikkelen webshops in het open source systeem Magento eCommerce.  De Magento webshop is op dit moment wereldwijd het meest populaire en snelst groeiende eCommerce platform met inmiddels meer dan 1,5 miljoen gebruikers. De Magento webshop heeft een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk front- en back-end systeem dat zeer uitgebreid is. Hierdoor kunnen bezoekers van de webshop snel en eenvoudig navigeren. Daarnaast kan jij als winkelier eenvoudig je producten beheren en zijn orders en andere administratieve taken simpel en efficiënt beheren.

Magento webshop

Gratis Magento webshop plugins

Voor Magento webshops zijn inmiddels al meer dan 2000 gratis en betaalde packages en uitbreidingen uitgebracht die eenvoudig geinstalleerd kunnen worden om zo nog meer functionaliteiten aan uw webshop toe te voegen.

Magento specialist

Nedfinity is de specialist op het gebied van professionele Magento eCommerce webshops. Of je nou op zoek bent naar een simpele webshop of een volledig op maat gemaakte webwinkel wij helpen je graag verder. Wij verzorgen alle betalingsmogelijkheden en koppelingen aan de verschillende payment providers. Ook realiseren wij snel en eenvoudig koppelingen aan je bestaande betalings-, boekhoud- of ordersysteem.