E-commerce strategie en concept

Geen webshop zonder strategie. Samen maken we een plan van aanpak. Jij geeft je wensen aan, Nedfinity adviseert jou. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor cross selling? Wat worden de betalingsmogelijkheden? Kortom; als e-commercebureau helpen wij jou op basis van onze jarenlange ervaring. 

Shopify 

Wij bouwen webshops voornamelijk in het snelgroeiende en wereldwijd veelgebruikte Shopify. Met Shopify heb je een totale e-commerce oplossing met out of de box veel functionaliteit beschikbaar. Dit scheelt vaak budget ten opzichte van maatwerk en houd je meer budget beschikbaar voor je Shopify marketing. 

Shopify is zowel voor bezoekers als voor de beheerder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En daar houden we van bij Nedfinity. Als winkelier kan je heel eenvoudig producten toevoegen of wijzigen, orders bijhouden en de administratieve taken efficiënt uitvoeren. Ook biedt Shopify een kassa systeem oplossing volledig gekoppeld aan jouw webshop. 

Shopify experts

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een slimme webshop. Hoe mobiliseer jij jouw bezoekers? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Je kunt jouw webshop zelf vullen, maar je kunt het ook aan ons overlaten. De foto's die onze fotografen maken, zorgen dat jouw producten van het scherm afspatten en de teksten die onze copywriters schrijven, verleiden jouw potentiële klant.

Zoekmachine optimalisatie webshop

Wij helpen jou bij het optimaliseren van jouw webshop voor zoekmachines. Van het zoekwoordenonderzoek tot en met de content structuur. Als e-commerce bureau helpen wij jou met het volledige traject. Daarbij focussen we op zowel de techniek als de content, zodat jouw webshop beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines. Daarnaast zetten wij waar nodig social media en betaald adverteren in om te zorgen dat jouw webshop zo snel mogelijk relevante bezoekers krijgt. 

Meer weten? Neem laat ons contact met je opnemen. 

Meer weten? Maak nu een afspraak
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Je afspraak is bijna gemaakt!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Nog maar 1 stap te gaan!
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Lees meer