Strategie en concept

Geen webshop zonder strategie. Samen maken we een plan van aanpak. jij geeft je wensen aan, Nedfinity adviseert. Zo komen we tot een doordachte strategie die de basis vormt van jouw slimme webshop. Vervolgens brengen we de functies van de webshop in kaart. Hoe zorgen we voor cross selling? Wat worden de betalingsmogelijkheden? In het functioneel ontwerp van de webshop ziet u hoe de webshop is opgebouwd en wat dit betekent voor uw toekomstige klanten.

Magento

Wij bouwen webshops in het open source systeem Magento. Dit is een populair en snel groeiend eCommerce-platform dat wereldwijd wordt gebruikt. Met alle voordelen van dien. Magento is zowel voor bezoekers als voor de beheerder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En daar houden we van bij Nedfinity. Als winkelier kan je heel eenvoudig producten toevoegen of wijzigen, orders bijhouden en de administratieve taken efficiënt uitvoeren. Ook kun je Magento koppelen aan bijvoorbeeld een kassasysteem of marketing automation software.

Tekst en foto’s

Alleen een mooi webdesign zorgt niet voor een slimme webshop. Hoe mobiliseer jij jouw bezoekers? Met effectieve content bereik je wat je wilt. Je kunt jouw webshop zelf vullen, maar je kunt het ook aan ons overlaten. De foto's die onze fotografen maken, zorgen dat jouw producten van het scherm afspatten en de teksten die onze copywriters schrijven, verleiden jouw potentiële klant.

Zoekmachine-optimalisatie

Stel: je verkoopt relatiegeschenken. Dan wil je dat de producten natuurlijk zo hoog mogelijk scoren bij mensen die googelen naar een product dat jij verkoopt. Wij helpen jou bij het optimaliseren van jouw webshop. Van het zoekwoordenonderzoek tot en met de technische realisatie, we verzorgen het volledige traject. Daarbij focussen we op zowel de techniek als de content, zodat jouw webshop beter wordt geïndexeerd door de zoekmachines.

Meer weten? Maak nu een afspraak
Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Je afspraak is bijna gemaakt!
Terug Volgende
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Nog maar 1 stap te gaan!
Terug
Stap {{currentStep}}/{{totalStepCount}}
N E D F I N I T Y
Lees meer