E-commerce platform voor Williams Cocktails

Wat krijg je als een restaurant krachten bundelt met een tevreden Nedfinity-klant? Een mooi nieuw e-commerce concept! Met Williams Cocktails regel je een feestje in je eigen huis met stijlvolle verfijnde cocktails die niet kunnen mislukken. Het concept is ontstaan vanuit een samenwerking tussen het Rotterdamse Williams Canteen en Nedfinity-klant Blikkenshop. Als digital partner realiseerde Nedfinity de maatwerk webshop in Shopify.

E-commerce platform voor Williams Cocktails

Genieten op elk moment, genieten van elk moment

Tijdens de lockdown zocht Williams Canteen naar andere opties om hun gasten toch te verblijden met hun dienstverlening. Een feestelijke cocktailbeleving voor thuis werd de oplossing. Voor jezelf of om anderen mee te verrassen. En bij Blikkenshop vonden ze de verpakking die aansloot bij dit idee.

'We can it, so you can drink it and everyone can enjoy it'

Hoe het werkt, is heel eenvoudig: je maakt jouw persoonlijke samenstelling van 6, 8 of 12 cocktailblikken. Deze worden bezorgd op een adres naar keuze. De cocktails zijn ready to serve, maar ook langer houdbaar, dus te gebruiken op elk eigen moment.

Williams Website 3
Williams Website 2

Features op maat

Op basis van de aangeleverde huisstijl koos Nedfinity een bijpassend thema in Shopify. Vervolgens hebben we de digitale vertaalslag en styling doorgevoerd. De webshop heeft een koppeling met Instagram. En gezien de aard van het product hebben we een 18+-verificatie toegevoegd. Een geslaagd project door de manier van samenwerken, de korte lijntjes en de persoonlijke touch.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen