Migratie Zilver CMS naar Shopify

Toekomstbestendige beslissing:

Haardhout.com maakt de stap van Zilver CMS naar Shopify

Haardhout.com staat bekend als dé specialist in openhaardhout. Topkwaliteit tegen een competitieve prijs, daarvoor staat Haardhout.com garant. Nedfinity heeft in samenwerking met Haardhout.com de webshop onder handen genomen. Het resultaat is een vernieuwde webshop voorzien van maatwerk elementen, geoptimaliseerd voor conversie en meer beheerflexibiliteit. Dit alles is mogelijk dankzij het veelzijdige e-commerceplatform Shopify.

Opdrachtgever

Haardhout.com

Industrie

Wonen

Diensten

Design, migratie, ontwikkeling

-13%

Bouncerate optimalisering

Door verbeterde navigatie structuur en opbouw van pagina's

+26,5%

Conversiepercentage per sessie

Meer bezoekers gaan over tot een gewenste actie binnen de webshop

+34,8%

Weergaven per gebruiken

Door Shopify's verbeterde techniek en caching optimalisatie

Haardhout Webshop Afbeelding 1
            loading=

Toegepaste expertises

Icon Migratie Naar Shopify Nedfinity
            loading=

Migratie van Zilver CMS naar Shopify

Icon Design Nedfinity
            loading=

Een modern en fris design

Icon Ontwikeling Webshop Nedfinity
            loading=

Ontwikkeling van de webshop

Haardhout Content Afbeelding 1

Migratie van Zilver CMS naar Shopify

Haardhout.com zocht naar een alternatief voor hun oude systeem Zilver CMS omdat dit niet meer voldeed aan de verwachtingen. De eisen van Haardhout.com waren: het eenvoudig plaatsen van content en het optimaliseren hiervan en de mogelijkheid tot uitbreiding. Shopify biedt deze mogelijkheden, en meer. Haardhout.com heeft de keuze gemaakt voor Shopify. De migratie van het oude Zilver CMS naar Shopify kon in werking worden gezet.

Talloze mogelijkheden binnen Shopify

Shopify maakt het eenvoudig om de front-end aan te passen, nieuwe producten toe te voegen en content te plaatsen. Dit sluit naadloos aan bij de wensen van Haardhout.com. Ook de integraties met bekende partners maken het beheer van de webshop een stuk efficiënter. Daarnaast heeft Nedfinity ervoor gezorgd dat Haardhout.com een modern en fris design heeft gekregen, want daar was Haardhout.com wel aan toe.

Nedfinity als betrouwbare partner

Toen Haardhout.com besloot de overstap te maken van Zilver CMS naar Shopify, zochten ze een betrouwbare partner voor het design en de ontwikkeling van hun nieuwe webshop. Ze kozen voor Nedfinity wegens onze technische expertise en persoonlijke benadering. “Grotere partijen vonden wij afstandelijk, maar met Renzo klikte het meteen”, aldus Haardhout.com.

Mensen maken het verschil

Tijdens de bouw van de nieuwe Shopify webshop liep de samenwerking vloeiend en voldeed het aan de verwachtingen. “De Nedfinity collega’s Teun en Sander hebben tijdens het project helder gecommuniceerd en deden wat zij beloofden”, aldus Haardhout.com. Iedereen wist waar hij aan toe was, dankzij de open communicatie en duidelijke afspraken. Haardhout.com gelooft dat het de mensen zijn die het verschil maken, en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Haardhout Content Afbeelding 2
Haardhout Webshop Afbeelding 2
            loading=

Geslaagde lancering

Sinds de lancering van de nieuwe Shopify webshop krijgt Haardhout.com vaak te horen dat de webshop er professioneler uitziet en merkbaar sneller is geworden. Het project was een zorgvuldige doorontwikkeling, waarmee de vertrouwde omgeving van de webshop gewaarborgd bleef voor de klanten.

De samenwerking gaat verder

Nu Haardhout.com is opgeleverd, stopt onze samenwerking niet. Wij mogen namelijk nog een aantal andere webshops maken. De komende tijd bouwen we dus nog even door aan de online aanwezigheid van deze houtleverancier. Een mooie uitdaging!

"Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met Nedfinity te gaan samenwerken! Van start tot oplevering zijn we op onze wenken bediend en is er een mooie, gebruiksvriendelijke en snelle webshop opgeleverd"
Gert, Erwin & Gert Jan - Haardhout.com

Uitkomst

De migratie van Haardhout.com van Zilver CMS naar Shopify is een case waar wij met trots op terugkijken. De webshop is sneller, gebruiksvriendelijker en heeft een moderne uitstraling. Dankzij het toekomstbestendige platform Shopify is Haardhout.com klaar voor de toekomst. De samenwerking was soepel, open en prettig wat bijdroeg aan een geslaagd project. De nieuwe webshop is een prachtige showcase van de expertise van Nedfinity en de kracht van Shopify.

Start jouw digitale reis

Realiseer jouw online groei met onze hulp!

Bij Nedfinity is elk project uniek, net als jouw digitale ambities. Laten we beginnen met een gesprek om jouw visie te ontdekken. Samen zetten we de eerste stappen naar online succes.

Renzo Koning
Naar boven scrollen