Realisatie en digital marketing Countus

Ondernemers laten doen waar ze goed in zijn, dat is waar Countus Accountants voor staat. Ondernemers weer laten ondernemen en laten doen waar ze goed in zijn.

Realisatie en digital marketing Countus

Wij mochten onze expertise voor Countus inzetten voor hun nieuwe website. De website is gerealiseerd in Umbraco en gebruiksvriendelijk ingericht zodat alle webredacteuren van Countus gemakkelijk in het cms kunnen werken. En natuurlijk met een doordachte SEO Migratie. 

Nieuwe huisstijl & website

Bij het website project is de nieuwe huisstijl van Countus geïmplementeerd. Een frisse toegankelijke stijl met de nieuwe pay-off: daar reken je op.

Een van de grote voordelen van Umbraco is dat je op een efficiënte manier een volledig eigen grafische vormgeving kan realiseren in combinatie met de gewenste functionaliteit binnen de website. De basis van voor goede gebruikerservaring.

Op basis van de briefing zijn we gestart met wireframes om te bepalen wat je op de pagina’s wil laten zien. De vervolgstap is het maken van de grafische vormgeving. 

Countus Website

Snel vinden wat je zoekt

Op basis van data analyse is de menu-indeling bepaald. Waar zoeken de doelgroepen van Countus op en welke zoekwoorden en terminologie wordt er gebruikt. Daarnaast is middels de zoekfunctie snel de informatie te vinden die je zoekt. Bij artikelen zijn verwijzingen gemaakt naar relevante aanverwante artikelen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Naar boven scrollen