Optimaliseren Alpine.nl in Shopify Plus

Feesten, slapen, klussen, racen, vliegen. Er zijn een heleboel momenten te bedenken waarop je jouw oren wilt beschermen tegen externe geluiden. Dan zijn de oordopjes van Alpine hét antwoord. Alpine produceert en verkoopt oordopjes voor allerlei doeleinden en doelgroepen. En dat in meer dan 65 landen wereldwijd. Wij kregen de uitdagende taak om de doorontwikkeling van vijf online stores, voor de landen Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten, te verzorgen.

Optimaliseren Alpine.nl in Shopify Plus

Koppeling Shopify Plus en Woocommerce

We zijn continu bezig met de doorontwikkeling van de website en webshop van Alpine. Dit betekent dat we het Shopify Plus platform doorlopend aanpassen en verbeteren en de koppeling met WooCommerce optimaliseren. Zo zorgen we voor een snel en goed te beheren platform.

Alpine verkoopt gewone oordopjes, maar ook oordopjes die op maat gemaakt kunnen worden. Het meten van de oren gebeurt bij Hans Anders en de maten worden vervolgens doorgestuurd naar Alpine, die op hun beurt oordopjes op maat produceren. Dit proces verloopt via het WooCommerce systeem. Door de koppeling tussen WooCommerce en Shopify te optimaliseren is het proces tussen de systemen in korte tijd een stuk efficiënter geworden. 

Alpine Portfolio 2
Alpine Portfolio 3

Verbeteren user experience

Naast het optimaliseren van de processen, zijn we bezig met het redesign van de gehele website. We hebben ervoor gezorgd dat beeld en tekst netjes op hun plek blijven staan - waar dat voorheen nogal eens verkeerd ging. Ook zijn we bezig met het verbeteren van de user experience. Dit doen we onder andere door a/b testen uit te voeren. De data die we daarmee binnenhalen, analyseren we en gebruiken we om advies uit te brengen aan Alpine over verbeterpunten binnen de site. Zo blijven we het beste uit de site en webshop halen en anticiperen we op alle komende kansen. Een ongoing process.

Alpine Portfolio 4

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Naar boven scrollen