umbraco uno.

Umbraco Uno was het one-stop websiteplatform voor creatieve bureaus en opdrachtgevers. Inmiddels heeft Umbraco aangekondigd te stoppen met Umbraco Uno.  

Het instap model van Umbraco: je hebt alle voordelen van No Code en Umbraco in 1 pakket. En omdat Umbraco Uno een SaaS-oplossing is, hoef je nooit meer dure updates uit laten voeren.

Wij helpen je graag met de configuratie en eventuele setup van Umbraco. Lees hieronder meer over alle voordelen van Umbraco Uno. 

Ben jij op zoek naar een vergelijkbare Umbraco oplossing met dezelfde voordelen? Maak jouw afspraak bij Nedfinity. 

Minder stappen om te starten

Umbraco Uno is toegankelijk opgezet en makkelijk eigen te maken. Je hebt geen specifieke kennis van code nodig. Dankzij jouw én onze creativiteit kom je precies waar je wilt zijn. Ervaar het gemak: maak je keuze uit de vooraf gebouwde widgets en stel zo iets samen dat er niet alleen zeer goed uitziet, maar ook geweldig werkt en zeer professioneel is.

Je hebt geen aparte mock-ups nodig en geen extra externe hulp nodig. In Umbraco Uno zie je jouw site in een mum van tijd tot leven komen.

Een ontwerp zoals jij het wil

Spetterende afbeeldingen, een herkenbaar logo, matching kleuren en lettertypes, aansprekende tekst: alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw merk in eigen stijl onder de aandacht te brengen, zonder dat je concessies hoeft te doen.

Met Umbraco Uno kun je je website aanpassen met een breed scala aan vooraf gebouwde widgets, zodat je de website kunt structureren en ontwerpen zoals je die zelf in gedachten hebt. En bij Nedfinity helpen we je natuurlijk graag met de selectie van de juiste widgets, zodat je snel een ontwerp naar wens hebt. 

Nooit meer updates uit laten voeren

Maak je geen zorgen: natuurlijk vinden er nog steeds updates plaats en blijft jouw website technisch actueel en veilig. In dit geval worden de updates verzorgd via Umbraco Uno, zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere dingen. Umbraco Uno is een echt SaaS-product (Software as a Service), met een grote nadruk op service. Dit betekent dat je nooit meer handmatige updates hoeft uit te laten voeren.

Umbraco onderhoud je site op de achtergrond en zij zorgen ervoor dat je site altijd de nieuwste beveiligings- en bugfixes heeft en dat alle Uno-functies die je gebruikt, altijd werken zoals je ze bedoeld hebt.

Een website die mee kan groeien met jouw bedrijf

Na verloop van tijd kunnen jouw wensen en eisen veranderen. Het mooie aan dit systeem is dat het ook kan meegroeien met jouw bedrijf. Met jouw Uno website heb je volop mogelijkheden om op termijn door te groeien, bijvoorbeeld met aanpassingen in de code en het toevoegen van externe extensies. 

Bij Uno heb je 4 verschillende abonnementen om uit te kiezen. Ook kun je naar een andere abonnementsvorm upgraden, afhankelijk van je behoeften voor bijvoorbeeld media-opslag, paginaweergaven per maand, bandbreedte per maand en ondersteuning. Dat biedt jou een bepaalde zekerheid, want de website die je vandaag bouwt, kan de komende jaren daar waar nodig met je meegroeien.

Pakketprijzen

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Wil jij ook online scoren?.

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen