Website

Welcoming Estates

Unieke locaties in natuurrijke omgevingen. Op de gloednieuwe website van Welcoming Estates vinden bezoekers het complete aanbod van de leden van Vrienden van het Platteland. Verblijf voor een kort weekend of voor een langere periode? Aan het strand, in de bergen, tussen de vogels of aan een meer? Wat het vakantiedoel ook is, via Welcoming Estates vinden bezoekers snel en eenvoudig hun favoriete verblijf. Wij mochten de nieuwe website ontwikkelen waarbij vooral de zoekfilters centraal staan.

Werkzaamheden:
Design
Development
46 liter thee
23 nieuwe slaapplekken
Deel dit project

Find Estate

Op zoek naar een B&B, een klein hotel, herberg of een huisje voor een grote groep? Via de Find Estate kunnen bezoekers hun ideale verblijf vinden. Door te filteren op type locatie, faciliteiten, gewenste activiteiten en natuurgebieden komen de geschikte estates tevoorschijn. De snelste en makkelijkste manier om de juiste estate te vinden!

Responsive
De website is volledig responsive. Dat betekent dat hij zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm en dus op elk device optimaal leesbaar is. De ideale website voor de bezoeker die zo snel mogelijk wil vinden wat hij zoekt.

Find Estate