Vrijheid Watersport
Webshop

Vrijheid Watersport

Wie wel eens bij Vrijheid Watersport binnen is geweest, weet dat de winkel tot de nok toe volgebouwd is met watersport benodigdheden. Dit grote assortiment was online ook aan meer ruimte toe. Naast de productruimte, is de online veiligheid van de bezoekers ook een belangrijk punt voor deze klant. Dit hebben wij samen met de look-and-feel en het gebruiksgemak aangepakt!

Lay-out

De nieuwe indeling van de website heeft als doel om de doelgroep beter aan te spreken en is meer gericht op conversie dan de voorgaande site. Verschillende elementen op de website moeten het maritieme gevoel dichter bij de bezoeker brengen. Het schipperstouw bij de navigatie en de afbeeldingen op de website zijn hier een voorbeeld van. 

Werkzaamheden:
Design
Development
1302 anchor tags <a> aangemaakt
Deel dit project

Magento 2 CMS

 

Het Magento 2 CMS past perfect bij de behoefte van deze klant: een gebruiksvriendelijke website waarbij het aanbod gemakkelijk aan te passen is. Een belangrijke verbetering voor Vrijheid Watersport is het importeren en exporteren van bestanden, waardoor de producten nog eenvoudiger te bewerken zijn.

Voor de klanten van Vrijheid Watersport is de website gebruiksvriendelijker geworden. Boven in de website is direct een zeer uitgebreide navigatie met de belangrijkste productgroepen te vinden. Op de homepage zijn ook andere product categorieën te vinden en staat er tevens een actueel aanbod van de nieuwste producten.

Magento 2 CMS

Veiligheid voorop

 

Voor elke webshop is de veiligheid omtrent de persoonsgegevens en de betalingen een belangrijk aandachtspunt. Met deze nieuwe Magento 2 webshop, waar de veiligheid van de betalingen en gegevens is gewaarborgd, kan Vrijheid Watersport er weer jaren tegen aan. Tussentijds vinden er natuurlijk updates plaats om de veiligheid blijvend te kunnen waarborgen. Dit CMS levert de klant wel een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat op. Er is hierbij een beveiliging geplaatst tussen de server en de internet browser waardoor de vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden worden.

Het gaat hierbij vooral om de beveiliging van login- en persoonsgegevens, betalingsgegevens, wachtwoorden en creditcardnummers.

Een bijkomend voordeel is dat Google websites met een HTTPS verbinding (deze verbinding heb je met een SSL certificaat) voorrang geeft in de zoekresultaten boven websites die dit certificaat niet hebben.

Veiligheid voorop