nieuwenhuijse.nl
Website

Website Volvo Nieuwenhuijse

Wat willen bezoekers zien op een website van een autodealer? Juist. Auto's! En daar kun je niet om heen als je de nieuwe website van Volvo-dealer Niewenhuijse bekijkt. We hebben daar gebruikgemaakt van een full screen banner, een foto die de hele pagina vult. Welkom!

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
Marketing Automation
3 sprints
662 koppen koffie
4 testritten gemaakt
Deel dit project

Het aanbod

Op de website vind je het actuele aanbod op het gebied van nieuwe, maar ook gebruikte auto's. De auto's zijn overzichtelijk weergegeven en voorzien van de autospecificaties. Voor deze module is een speciale koppeling gemaakt die de auto's automatisch vanuit een extern autobeheersysteem importeert in de website. Bezoekers kunnen bovendien direct via de online formulieren een afspraak inplannen of een proefrit aanvragen. 

Het aanbod

Afspraak plannen

Is de auto toe aan een onderhoudsbeurt? Via de website kunnen klanten eenvoudig een online een afspraak in plannen. Kies een vestiging, selecteer de gewenste datum, selecteer de werkzaamheden en geef de contactgegevens op. De gegevens worden verstuurd naar Nieuwenhuijse en je ontvangt z.s.m. een bevestiging. Zo geregeld!

Afspraak plannen
Kledingvinder op tablet