Webshop

Vliegveld Restaurant

Lekker laten landen, dat is de slogan van Vliegveld Restaurant Hoogeveen. Bij het restaurant bij vliegveld in Hoogeveen (Drenthe) kun je heerlijk culinair genieten. En volop genieten van de dynamiek op de start en landingsbaan.

Ook afhaal* is mogelijk en daarvoor heeft Nedfinity een nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Gemakkelijk online kiezen & bestellen en het eten staat later als “Take Away” op je te wachten. 

Werkzaamheden:
Design
Development
Shopify
Deel dit project

Kijken, klikken, klaar

Naast online bestellen, kun je als bezoeker via de webshop ook jouw zitplek reserveren. Zo weet je zeker dat er altijd plek is. Via deze module hebben de medewerkers van het restaurant zo min mogelijk werk om reserveringen af te handelen. Dit scheelt een hoop tijd waardoor het team van het restaurant zich kan focussen op het maken van heerlijke gerechten en top service aan de klanten.

In veel webshops zijn er meerdere stappen nodig om van het productoverzicht naar het afrekenen te gaan. Voor vliegveldrestauranthoogeveen.nl hebben wij een “Quick Order” app geïnstalleerd, zodat klanten nog sneller en overzichtelijker hun bestelling kunnen plaatsen. Heb je eerder al een bestelling geplaatst, dan gaat het nog sneller. Jouw gegevens worden zoveel mogelijk ingevuld. Je hoeft alleen nog maar je bestelling te kiezen en af te rekenen.

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig!


*Vanwege Corona is het restaurant momenteel gesloten en is ook Take Away niet beschikbaar.

 

Kijken, klikken, klaar