Website

Verlaagjemaandlasten

Op de vergelijkingssite verlaagjemaandlasten.nl kunnen gebruikers diverse abonnementen vergelijken. Wij mochten de website ontwerpen en bouwen!

Koppeling met webservice
De website is daarnaast gekoppeld aan een webservice die data ophaalt uit andere systemen. Bezoekers kunnen hierdoor optimaal berekenen welke contracten het beste bij hun passen.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
Marketing automation
376 koppen koffie
35882 vergelijkingen afgelopen maand
Deel dit project

De maandlasten verlagen.

Dat wil toch iedereen? Op de vergelijkingsite verlaagjemaandlasten.nl kunnen gebruikers diverse abonnementen vergelijken. Denk aan internet, digitale TV en bellen, maar ook zorgverzekeringen en energiekosten. Wij mochten de website ontwerpen en hem optimaliseren voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. We hebben diverse call-to-action-knoppen toegevoegd om de conversies flink te verhogen. Verder hebben we het ontwerp rustig gehouden, zodat de call-to-action extra opvalt en het geheel overzichtelijk blijft voor de gebruikers.

De maandlasten verlagen.

Filteren

Op basis van persoonlijke voorkeuren kunnen bezoekers eenvoudig diverse abonnementen vergelijken. De resultaten komen tevoorschijn op basis van bijvoorbeeld prijs per maand, downloadsnelheid, type aansluiting en ga zo maar door. Daarnaast hebben we de mogelijkheid ingebouwd om te filteren op alle contracten die op het opgegeven adres beschikbaar zijn. Dit is vooral handig bij de diverse internet- en televisieaanbiedingen.

Filteren