vanbieren.nl
Webshop

Webshop voor Speciaal bieren

Speciaalbieren maken steeds meer opgang onder consumenten. Of je nu je keuze maakt op basis van het seizoen, je smaak of het gerecht dat je neemt. Van Bieren, met vestigingen in Amsterdam en Utrecht, biedt een compleet assortiment speciaalbieren.

Ze hebben veel kennis in huis en geven je advies en tips voor een optimale beleving. Het enige dat nog ontbrak was een webshop. Deze hebben wij onlangs in Magento e-commerce opgeleverd.

Werkzaamheden:
Development
Design
Opensource Magento
2 sprints
49 nieuwe biersmaken geproefd
0 koppen koffie
Deel dit project

Design webshop

Voor de responsive Magento webshop is gekozen voor een eigentijds design dat aansluit bij de huisstijl van Van Bieren. De webshop is overzichtelijk opgedeeld in verschillende categorieën, zoals moment, type, land en brouwerij. Op deze pagina's is informatie te vinden over de betreffende thema's.

Navigeren binnen de webshop gaat gemakkelijk. Met op de detailpagina specifieke kenmerken van de speciaal bieren.

Design webshop

Magento One-page- checkout

Het afronden van de bestelling gaat gemakkelijk via de one-page-checkout. Factuur- en verzendadres, verzendmethode en betaalmethode allemaal in één scherm. Natuurlijk ook met een optimale weergave op mobiele apparaten.

Magento One-page- checkout

SSL-certificaat

De webshop heeft natuurlijk een SSL-certificaat. Daarmee is de verbinding tussen de bezoeker en de website beveiligd. Wel zo prettig als je een bestelling plaatst. En een SSL-certificaat draag bij aan een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Voor een speciaal biertje weet je waar je nu moet zijn.