Tata-sjop
Webshop

Tata-sjop

Kinderkleding? Je vindt het bij Tata-sjop. De leukste kinderkleding voor kids van 0 t/m 16 jaar. Tata-sjop uit Den Bosch heeft naast een fysieke winkel nu ook een nieuwe webwinkel. Deze volledig responsive website hebben we op basis van het e-commerce platform Magento ingericht. De webshop heeft een frisse en vlotte uitstraling en sluit mooi aan bij de doelgroep. Kinderkleding vormt de hoofdmoot, maar ook tassen, speelgoed en lifestyle artikelen zijn online te bestellen. De Magento webshop bevat additionele modules voor extra functionaliteit.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
61 blije kinderen
6 zomer lijnen
400 nieuwe kledingstukken
Deel dit project

One-page-checkout

Zo is de one-page-checkout module toegevoegd. Hiermee wordt het afronden van de bestelling vereenvoudigd tot één pagina. Het uitchecken is zo overzichtelijker. En met resultaat. In de praktijk blijkt dat meer klanten hun bestelling afronden. Wel zo effectief!

One-page-checkout

Koppeling Mailchimp

Inschrijvingen voor de nieuwsbrief? Ze worden met de Mailchimp koppeling voor Magento automatisch verwerkt in Mailchimp. Geen onnodige handelingen dus. Daarnaast hebben we de grafische template voor Mailchimp ingericht, passend bij de stijl van de online winkel.

Koppeling Mailchimp