suez-afvalwaterverwerking.nl
Website

Suez afvalwaterverwerking

Wat gebeurt er met industrieel afvalwater? Precies, dat wordt netjes verwerkt. Suez Treatment Solutions doet dat met Ecoflow. De biologische zuiveringsinstallatie voor afvalwater in Son en Breugel. Daar wordt afvalwater vanuit heel Nederland verwerkt.

 

 

Werkzaamheden:
Design
Development
Opensource Umbraco CMS
51 liter biologisch gezuiverde thee
126 grijze haren
Deel dit project

Suez Treatment Solutions

Met de nieuwe website van Suez Treatment Solutions kunnen bezoekers eenvoudig hun afvalwater aanbieden. Suez Treatment Solutions is onderdeel van de internationaal opererende Suez groep. Wij hebben het design en de technische realisatie van de website verzorgd.

Eural-code checker
De Eural-code checker heeft een prominente plek gekregen op de website. Afvalwaterstromen hebben een nummer, de Eural-code. Mede op basis van deze code wordt bepaald of het afvalwater verwerkt kan worden. Bezoekers kunnen de Eural-code ingeven en zien meteen of hun afvalwaterstroom in aanmerking komt voor verwerking.

Suez Treatment Solutions

Offerteformulier

En de stap daarna? Een offerte aanvragen. In het offerteformulier kunnen naast contactgegevens de Eural-code, een beschrijving van de afvalstroom en de tonnages worden opgegeven. Op basis daarvan kan een passend voorstel voor verwerking worden gedaan.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Ook voor deze website is het open-source CMS Umbraco gebruikt. Met een eigen ontwikkelde template is deze optimaal vindbaar voor zoekmachines. Daarnaast is de content SEO geoptimaliseerd. Dit betekent dat de teksten, koppen en beschrijvingen aansluiten bij het zoekgedrag van de doelgroep, zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines en voldoen aan de zoekmachine criteria. Hetgeen de ranking en vindbaarheid van de website ten goede komt en leidt tot zoveel mogelijk relevante bezoekers.

Offerteformulier