Website

Website Stavoor

Stavoor is een landelijke opleidingsorganisatie. De organisatie biedt diverse cursussen en trainingen, allemaal gecategoriseerd in verschillende thema's en arrangementen. En dat is nog niet alles. Stavoor werkt samen met diverse andere organisaties en ontwikkelt keurmerken en certificaten. Het bedrijf biedt dus een schat aan informatie. Aan ons de taak om al die informatie overzichtelijk te maken met een nieuwe website. Ons doel? Een website ontwikkelen die meer overzicht creëert en die de conversies verhoogt.

Werkzaamheden:
Development
25 nieuwe trainingen gevolgd
578 koppen koffie gedronken
Deel dit project

Gericht op conversie

Samen met puur!fct en de medewerkers van Stavoor gingen we aan de slag. We leerden het bedrijf kennen en hebben vanuit de grote hoeveelheid informatie die gedeeld moest worden een heldere en intuïtieve navigatie gemaakt. Een duidelijke pagina-indeling stond daarbij centraal. Zo vindt de bezoeker snel wat hij of zij zoekt. 

Gericht op conversie

Conversie

Verder is de website meer gericht op conversie. We hebben inschrijfmogelijkheden en call-to-actions toegevoegd waardoor het via elke pagina mogelijk is om contact op te nemen of een andere actie te ondernemen. Het resultaat? Een overzichtelijke en informatieve website waarop bezoekers snel de informatie vinden die voor hun van belang is.

Conversie