slippers.nl
Webshop

Webshop realisatie Slippers.nl

Mooi voor het zomerseizoen is de nieuwe webshop van Slippers.nl live gegaan. Een nieuwe, overzichtelijke Magento 2.0 webshop met het leukste aanbod slippers. Laat die zomer maar komen!

Webshop gemaakt in Magento 2
Deze nieuwe webshop is opgezet in Magento 2. De template is overzichtelijk en bezoekers kunnen eenvoudig navigeren naar de slippers van hun voorkeur. Zo zijn er categorieën voor dames, heren, meisjes en jongens. Via een overzichtelijk menu kun je eenvoudig navigeren op bijvoorbeeld maat, kleur en merk. Daarnaast is gebruik gemaakt van een merkenmodule, zodat per merk snel het aanbod slippers in te zien is.

Nog leuke slippers nodig? Kijk snel op slippers.nl!

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
228 koppen koffie
3 zonnesteken
Deel dit project

Voordelen Magento 2

Magento 2 biedt enkele grote voordelen ten opzichte van vorige versies. Zo bevat deze versie standaard caching (het opslaan van pagina's zodat ze sneller kunnen worden geladen). Daarnaast is de interface in de beheeromgeving van Magento een stuk overzichtelijker, waardoor het gemakkelijk werken is voor de gebruiker.

Voordelen Magento 2

Klantenreviews in combinatie met rich snippets


Voor deze webshop wordt gebruik gemaakt van de review functionaliteit van The Feedback Company. Klanten die een bestelling hebben geplaatst, krijgen na enkele dagen automatisch een mail met een uitnodiging om een recensie achter te laten. Deze recensies in de vorm van sterretjes kunnen middels code (rich snippets) worden meegeven aan de zoekresultaten in zoekmachines en zorgen ervoor dat de webshop extra opvalt. Positieve klantenreviews geven bezoekers extra vertrouwen en hebben een positief effect op het doen van aankopen.

Klantenreviews in combinatie met rich snippets