nsure.eu
Webshop

Website Nsure

NSure is een gecertificeerd, high-tech testlab voor de agro- en voedingsindustrie in Wageningen. Het bedrijf voert testen uit om de kwaliteit van bijvoorbeeld fruit, groente en boom- en sierteeltproducten te analyseren. Werk waar specifieke software bij komt kijken. De nieuwe website is daarom ook voorzien van een aantal bijzondere functionaliteiten en ook is er een mooie maatwerkoplossing aan te pas gekomen.

Meertaligheid
Omdat Nsure ook klanten in het buitenland wil aanspreken, hebben we de website voorzien van meertaligheid: Nederlands en Engels. Alle pagina's zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te bekijken.

Werkzaamheden:
Design
Development
130 kwaliteitstesten gedaan
10 kilo fruit gegeten
Deel dit project

Maatwerkkoppeling

Nsure werkt met het softwareprogramma Asystance. Om dit programma te koppelen aan de website, hebben we een maatwerkkoppeling gerealiseerd. Hierdoor kunnen de medewerkers van Nsure gemakkelijk via de website hun documentatie en rapportages bijhouden en tegelijkertijd gebruikmaken van deze specifieke software die ze nodig hebben bij hun werkzaamheden.

Maatwerkkoppeling

Afgeschermde klantenomgeving

Om het de klanten van Nsure zo overzichtelijk mogelijk te maken, is de website voorzien van een afgeschermde klantenomgeving. Klanten kunnen zo via de website inloggen en hun eigen informatie inzien. Deze webpagina's zijn afgeschermd voor de buitenwereld en dus alleen zichtbaar voor leden. Wel zo veilig.

Afgeschermde klantenomgeving