www.nsijp.nl
website

Nederlands Stamboek voor IJslandse Paarden

Liefhebbers van IJslandse paarden kunnen hun hart ophalen, er staat een nieuwe website voor de vereniging van IJslandse paarden online: NSIJP. Zestig jaar geleden begonnen als stamboek voor paarden en tegenwoordig uitgegroeid tot een groot online platform. Een organisatie voor onder andere sportruiters, recreatieve ruiters en fokkers. Dit platform heeft een goed werkende website nodig waar alle informatie over de paarden, evenementen en fokkers is samengevoegd tot één snel werkend geheel.

Werkzaamheden:
Design
Development
21 keer van het paard gevallen
Deel dit project

Technische vernieuwingen

Wij hebben een aantal vernieuwingen doorgevoerd die er voor zorgen dat content, agenda-items en producten sneller te delen zijn. Zo worden de bestanden van trainers en verenigingen automatisch op de website geïmplementeerd, op deze manier is het handmatig overzetten van de bestanden overbodig. Een tijdbesparende oplossing dus! 

Bij de agenda-items bestaat er nu de mogelijkheid om je via een externe koppeling je aan te melden voor een wedstrijd. Via de login module kunnen leden naar hun eigen profiel toe, voor elke groep is er een apart profiel beschikbaar. Leden hebben een ander profiel dan de fokkers of de verenigingen.

Technische vernieuwingen

Overzichtelijk

De drie meest bezochte thema’s hebben we links bovenin de banner uitgelicht. Op deze manier kunnen we het verkeer direct de goede richting op sturen. Onder de hoofdpagina’s hangen verschillende inhoudelijk categoriepagina’s.

In tegenstelling tot de vorige website, kan NSIJP nu meer informatie op de homepage kwijt. Zo is er ruimte voor een deel van de agenda, het laatste nieuws, het weblog, informatie over NSIJP zelf en natuurlijk ruimte om je in te schrijven als lid.

In het horizontale menu zijn alle overige opties te vinden, voor elke zoeker is er dus een manier om de gewenste informatie te vinden.

Gebruiksgemak

Elke vereniging heeft nu de mogelijkheid om een eigen subpagina aan te maken. Er is ruimte om meerdere verenigingen en fokkers toe te voegen. Voor de bezoeker is het zeer eenvoudig om de dichtstbijzijnde vereniging of fokker te vinden via de daarvoor ontworpen zoekfunctie op de kaart. Vul je postcode in en bekijk direct wat er bij jou in de buurt allemaal te vinden is.

Overzichtelijk