Motorprofessional
Website

Motorprofessional

‘Make the ride safe’; zo luidt de slogan van Motorprofessional. Of je nu je rijbewijs wilt halen of al jarenlang je motorrijbewijs hebt, Motorprofessional helpt je veilig de weg op te gaan. De initiator van Motorprofessional is Laurens Wisselink, gevorderd motorinstructeur.

Werkzaamheden:
Design
Development
4 ongelukken voorkomen
9 veilige motorritjes
Deel dit project

Nieuwe identiteit

Een nieuw bedrijf betekent een nieuwe identiteit. Voor Motorprofessional hebben we gekozen voor een identiteit die veiligheid en kwaliteit uitstraalt.

Want motorrijden is niet iets dat je zomaar even doet. Er komt erg veel bij kijken. Motorprofessional helpt daarbij met training in inzicht en rijvaardigheid. Je kunt het omschrijven als next-level motorrijden. Het is dan ook niet verrassend dat Laurens les heeft gegeven aan motoragenten.

Nieuwe identiteit

Een en al veiligheid

Donkerblauw is een kleur die goed past bij zekerheid en veiligheid. De vorm van het logo in de vorm van een schild geeft het logo ‘autoriteit’. Geel is een opvallende kleur, die je ook vaak terugziet op motorkleding. De minimalistische vormgeving van de website draagt bij aan een professionele uitstraling.

Kiezen voor een veilig CMS

De website van Motorprofessional is technisch gerealiseerd in Umbraco. Een veilig en professioneel content management systeem waar eenvoudig mee te werken is. Het CMS staat bekend om het gebruiksgemak en zijn overzichtelijke interface. Een mooie match dus met hetgeen Motorprofessional voor staat.

Een en al veiligheid